Praktisk informasjon

Telefon oppdatering 19.07.22: Telefonen er oppe og vi kan nås som vanlig på 35504390.

 

Blåresept-saken!

Oppdatering 28.01.22: Det har nå blitt kjent at overtredelsesgebyret for feilskrevne blåresepter midlertidig trekkes, men det er fremdeles ikke foretatt noen ny lovendring. På grunn av utydeligheter i blåreseptforskriften ber vi fremdeles alle pasienter med medisiner på blå resept om å komme på time for gjennomgang for å få medisinene sine på blå resept.

 

Time samme dag.

Fra 1. mars 2021 innfører vi “Time samme dag”. Det betyr at du kan bestille time via helsenorge.no eller ringe den dagen du ønsker time.
Noen timer blir lagt ut på helsenorge.no dagen i forveien (fra kl 16:00) slik at du kan velge en time allerede da. Resten av timene blir tilgjengelige for bestilling den aktuelle dagen. Hvis pågangen er stor eller legen din ikke er tilstede kan du bli tatt imot av en annen lege.

Vi innfører “Time samme dag” for at du skal slippe å vente på time. Du som har behov for kontrolltime må da huske å ta kontakt når det er på tide med kontroll. Du kan ikke forhåndsbestille mer enn en dag fremover i tid.

Vi anbefaler å se etter time på helsenorge.no dagen i forveien eller tidlig den dagen du ønsker time. Du kan også ringe. Dersom ingen timer er tilgjengelige, må du prøve igjen neste dag. De som har mulighet kan også benytte e-konsultasjon via helsenorge.no.

Akutt sykdom eller skade som krever øyeblikkelighjelp tas imot som før.