Aktuelt

Torsdag 05.05.22 er vi på kurs på ettermiddagen så senteret er stengt. Falkum Legesenter er da vikarer. 

 

Blåresept-saken!

Oppdatering 28.01.22: Det har nå blitt kjent at overtredelsesgebyret for feilskrevne blåresepter midlertidig trekkes, men det er fremdeles ikke foretatt noen ny lovendring. På grunn av utydeligheter i blåreseptforskriften ber vi fremdeles alle pasienter med medisiner på blå resept om å komme på time for gjennomgang for å få medisinene sine på blå resept.

Nå er sesongens influensavaksine tilgjengelig for alle. Vi har et begrenset antall vaksiner. Ring oss for å bestille time. Vaksinen koster 200kr for personer utenfor risikogruppene.

 

Endringer i legegruppen

Lege Gonzalo Andreas Fiane er vikar på “Liste uten fast lege”.

Lege Vahid Naseri er vikar for Lege Siamek Shekarchi.

Lege i spesialisering Martin Limi Kvamme er hos oss frem til 31.03.22.

Spesialist i Allmennmedisin Sissel Borthne Gundersen er tilstede som vanlig.

 

Time samme dag.

Fra 1. mars 2021 innfører vi “Time samme dag”. Det betyr at du kan bestille time via helsenorge.no eller ringe den dagen du ønsker time.
Noen timer blir lagt ut på helsenorge.no dagen i forveien (fra kl 16:00) slik at du kan velge en time allerede da. Resten av timene blir tilgjengelige for bestilling den aktuelle dagen. Hvis pågangen er stor eller legen din ikke er tilstede kan du bli tatt imot av en annen lege.

Vi innfører “Time samme dag” for at du skal slippe å vente på time. Du som har behov for kontrolltime må da huske å ta kontakt når det er på tide med kontroll. Du kan ikke forhåndsbestille mer enn en dag fremover i tid.

Vi anbefaler å se etter time på helsenorge.no dagen i forveien eller tidlig den dagen du ønsker time. Du kan også ringe. Dersom ingen timer er tilgjengelige, må du prøve igjen neste dag. De som har mulighet kan også benytte e-konsultasjon via helsenorge.no.

Akutt sykdom eller skade som krever øyeblikkelighjelp tas imot som før.

 

 

 

1. september 2018: Vi har byttet e-kommunikasjon fra e-portal på besoklegen.no til  helsenorge.no. 

Du skal nå bruke innlogging på helsenorge.no:  https://helsenorge.no/kontakt-fastlegen

Det er viktig at du logger inn på helsenorge.no, for å få tjenesten aktivert, slik at legen kan sende ut helseinformasjon; eksempelvis svar på blodprøver etc.

Trykk her for å se en video om hvordan dette fungerer:

Hjelp oss å holde ventetid på telefon nede ved å bruke Kontakt Fastlegen på Helsenorge.no:

Ved å logge inn der kan du:

- bestille legetime

– fornye resepter

- gi enkle praktiske beskjeder eller spørsmål  til legekontoret

- starte en  e-konsultasjon. Dette er en skriftlig kommunikasjon med lege og koster det samme som en vanlig legetime. Du kan bare bruke e-konsultasjon om tilstander legen kjenner til fra før. Den kan ikke brukes til sykemelding,  her krever NAV oppmøte på legekontor. OBS: I forbindelse med Covid-19 pandemien kan man midlertidig benytte e-konsultasjon for å få sykemelding i noen tilfeller.

 

OBS: Når en lege er borte over flere dager grunnet ferie, kurs, etc kan din henvendelse på helsenorge.no bli besvart av en annen lege ved senteret.

 

Dersom du har innspill kan disse legges i “ris- og ros kassen” på venterommet.

 

Espen Gjærum og hans fastlegeliste flyttet til Bergsland Legesenter (Tlf: 35525570) 1 mai 2020.